2018-10-30

Ultrapuhdas vesi –  Puhtaampi sisäilma, puhtaammat pinnat

Ultrapuhdas vesi tekee siivoamisesta kemikaalivapaata. Suodatettu vesi on ympäristöystävällinen ja turvallisuutta lisäävä siivouksen innovaatio. ISS:llä ultrapuhdas vesi on jalkautunut siivoojien käyttöön useassa kohteessa.

Ultrapuhdas vesi syntyy suodattamalla ja deionisoimalla vesijohtovettä. Suodatus poistaa mineraalit, kalkin ja suolat, jättäen jäljelle vain veden. Ultrapuhdas vesi vetää pinnoilla olevan lian puoleensa ja puhdistaa pinnat tehokkaasti yhdessä mikrokuidun kanssa.

Siivoaminen, jossa ei käytetä kemikaaleja, on ympäristöystävällistä ja turvallista sekä tilojen käyttäjille että niitä puhtaana pitäville.

Ultrapuhtaan veden edut:

1.     Turvallisempi ympäristö

Ultrapuhtaan veden käyttö parantaa sisäilman puhtautta, sillä siitä ei haihdu ilmaan allergisoivia kemikaaleja.

Juuri siivotut pinnat ovat taatusti turvallisia koskettaa, kun mitään mahdollisuutta kemikaalijäämiin ei ole. Ultrapuhtaalla vedellä siivoaminen on myös siivoojille turvallisempaa, sillä vesi ei allergisoi. 

Kun kemikaaleja ei käytetä, syntyy myös vähemmän muovi- ja pakkausjätettä.

2.     Sopii kaikille pinnoille

Ultrapuhdasvesi soveltuu kaikille pinnoille lasista metalliin ja kokolattiamattoihin, joten siivouksen tekeminen monipuolisissa tiloissa helpottuu. Vesi soveltuu niin kone- kuin käsimenetelmiin. Veden käyttö myös pidentää pintamateriaalien elinkaarta.

3.     Erinomainen käyttäjäturvallisuus

Siivoojan perehdyttäminen uuteen kohteeseen ja siellä käytettäviin siivousvälineisiin tehostuu, kun käytössä ei ole kemikaaleja. Samalla poistuvat mahdolliset turvallisuusriskit, jotka liittyvät kemikaalien käyttöön.